viernes, 14 de febrero de 2014

correspondència interescolar

A principi de curs Vicent Llopis (que molts coneixereu pel blog que va realitzar, junt amb els seus alumnes, del projecte del PQPI de Reprografia al CPEE Vall Blanca d'Ontinyent) ens va enviar un sobre verd a l'escola amb una proposta per participar en un nou projecte: la correspondència interescolar.




Podeu llegir més informació al blog que ha creat per al projecte (la base teòrica, qui participa, quines eines utilitzarem...) però a grans trets és un projecte col·laboratiu en el que alumnes amb necessitats educatives especials de diferents centres d’educació especial valencians podran conéixer-se, comunicar-se i connectar-se entre ells a través de les TIC. Aquest projecte és, a més a més, una "excusa" perfecta per tindre més contacte amb docents d'altres centres, i poder compartir més i aprendre junts... Des del CEE Enric Valor ens vam sumar al projecte de seguida, la proposta no podia ser més interessant!

De moment, podeu gaudir amb l'entrada que han publicat al blog correspondencia interescolar on podem veure com estan treballant el procés d'enviar i rebre cartes algunes alumnes del nostre centre.

 http://correspondenciainterescolar.blogspot.com.es/2014/01/les-alumnes-del-cee-enric-valor-de.html

Seguirem informant-vos de com portem el projecte, ens queda molt per aprendre i molt per compartir!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario